Arquimatt, nou associat d’EMCCAT Grup

El dia 5 d’agost el magatzem català Arquimatt Materials i Decoració SL, signava la seva entrada en qualitat de magatzem associat en el reconegut grup de compres EMCCAT Grup.

Al capdavant del negoci es troben en Carles Subirà, la Mireia Dot i la Gemma Dot. Tots tres socis compten amb la professionalitat i la trajectòria que requereix el món de la construcció, reforma i disseny de la llar i, amb molta il·lusió i compromís amb la seva tasca, inicien aquest projecte que sense dubte està carregat d’èxit i futur.

Els valors principals que el nou magatzem vol aportar al mercat actual són el dinamisme, la innovació, els coneixements amb els quals compten i l’òptim tracte tant a nivell professional com personal amb el qual volen beneficiar als seus clients i cobrir d’aquesta manera les seves necessitats, es per això que han cregut que formar part d’EMCCAT Grup era la millor opció.

Amb aquesta nova incorporació EMCCAT Grup continua sumant importants i qualitatius magatzems associats que aporten l’estabilitat, compromís, garantia i professionalitat amb la que el grup treballa diàriament.
EMCCAT Grup amb cada suma, ja sigui en qualitat de magatzem associat com proveïdor referenciat, segueix treballant per tal de ser un grup de compres de referència dins del seu camp i amb la notorietat de marca i característiques que el diferencien.

Sense dubte tant EMCCAT Grup com el nou integrant al mateix, ARQUIMATT MATERIALS I DECORACIÓ, tenen clar la importància d’unir esforços i compartir recursos i sinergies, per assolir l’èxit de continuar creixent junts dins del sector al que ambdues parts es dediquen
Per part d’Arquimatt Materials i Decoració va ser present un dels socis del magatzem Carlos Subira Ripoll i per part d’EMCCAT Grup van fer presència na Núria Casamiquela, presidenta del grup i el Director del mateix, Ferran Nájar.

D’esquerra a dreta: Ferran Nájar, Director d’EMCCAT Grup; Núria Casamiquela, presidenta d’EMCCAT Grup; i Carlos Subirà, soci d’ARQUIMATT MATERIALS I DECORACIÓ.

 

 

Clica la imatge per a llegir la notícia al web d’origen

 

Arquimatt

Arquimatt

Materials de Construcció. Decoració interiors. Cuines i Banys. Aixetes. Ceràmica, gres, paviments i revestiments. Pellet.

Leave a Reply