Com treballem

A Arquimatt treballem per oferir-vos les últimes novetats en materials i productes per crear o reformar una llar, una oficina o un establiment comercial. Podem donar solucions a una reforma integral, fer un assessorament en interiorisme o únicament subministrar els materials constructius.

Treballem amb les millors marques i adaptem cada projecte a les necessitats i requeriments del clients. Creem ambients agradables, funcionals i amb personalitat. La qualitat, el disseny i la voluntat de servei son la nostra firma. Molts anys d’experiència i una passió per l’ofici ens permeten garantir la màxima satisfacció.

Per a professionals i particulars

Posem a l’abast de professionals i particulars tot tipus de materials, de les millors marques, per tal de poder aconseguir resultats actuals i d’alta qualitat.

Si necessiteu construir una obra nova o fer una reforma, Arquimatt serà al vostre costat per acompanyar-vos en el projecte fins assolir el resultat desitjat.

Innovació i sostenibilitat

Disposem dels materials més innovadors del mercat i estem en constant recerca de noves firmes i productes.

La passió per la construcció i la decoració és l’essència de la nostra empresa, encaminada cada vegada més a oferir materials sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Un equip jove amb experiència

Som una empresa jove però el nostre equip te més de 30 anys d’experiència en el sector.

L’equip Arquimatt està qualificat, informat i, sobretot, motivat per ajudar-vos en el vostre projecte, oferint un bon servei i un procés àgil, fàcil i còmode.

El nostre equip

Gemma Dot Noguera

  La Gemma sempre està informada de les darreres novetats: aixetes, rajoles decoratives, paviments i parquets… Us guiarà per l’exposició de la botiga i us assessorarà en la millor manera de renovar la vostra llar. Contacteu-hi:              

Carles Subirà Ripoll

  En Carles és el nostre expert en material de construcció. Coneix l’ofici i tot el que surt al mercat per l’obra i construcció d’edificis. El trobareu sempre al magatzem. Contacteu-hi:              

Mireia Dot Noguera

  A la Mireia li apassiona la seva feina. Us pot orientar en interiorisme, acompanyar en la vostra reforma, assessorar en materials decoratius i trobar els professionals adequats per fer les reformes. Com tot l’equip, està sempre informada de les últimes novetats. Contacteu-hi: