Cuines

Si voleu reformar una cuina que ha quedat antiquada o si voleu construir un espai de creació funcional i agradable on preparar gustosos plats, us oferim un estudi de l’espai, un projecte personalitzat i la proposta dels materials i el mobiliari més adequat per a les vostres necessitats.

Banys

Si voleu reformar el bany i poder gaudir d’una dutxa ràpida o del plaer d’un bany relaxant, us assessorem en la tria de materials, de colors, de il·luminació, de textures… Perquè la sala de bany us ofereixi sempre sensacions de confort i relaxació.

Disseny de Projectes

Creem projectes integrals d’interiorisme, on el disseny i la funcionalitat s’adapten a l’estil de cada client i de les seves necessitats. Interpretem i adeqüem la personalitat de cada projecte – familiar, empresarial…- per donar el millor resultat.

Assessorament

Orientem i facilitem la construcció, reparació i substitució d’elements en un espai. Ajudem en la tria de materials que s’ajustin més a les necessitats. Oferim un assessorament complet per donar una solució adequada, fàcil i ajustada.

Projectes

Torelló 288

Taradell 403

Barcelona 680

Casa Navàs 771

Piscina 484

Restaurant ca l’Ona Torelló 076

Cuina Torelló 232

Demana pressupost